Litt om oss

Advokatfirmaet Bjørnebekk og Martinsen AS holder til sentralt i Fredrikstad. Vi er 3 advokater og 1 advokatfullmektig. For deg som vår kunde betyr dette at vi kan tilby bistand innen de fleste rettsområder, også som bistandsadvokat og forsvarere i straffesaker. Siri Ubøe tiltrådte stilling som advokatfullmektig ved vårt kontor i april 2017 og både styrker vårt fagmiljø og bedrer vår kapasitet.
Visste du at vi har klienter fra hele Norge? Fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

Anders Bjørnebekk

Anders er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. Han jobbet i 3 år som rådgiver ved trygdeetaten i Østfold før han begynte som rådgiver hos Info Tjenester AS. Hos info Tjenester jobbet han med trygderett og arbeidsrett. Han startet som rettshjelper i 2001.

Anders har bred erfaring som kurs- og foredragsholder innenfor fagområdene sykepenger, foreldrepenger og pensjonsrettigheter.

Anne Cathrine Strekerud Gjøs

Anne Cathrine er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo, og har revisoreksamen. Hun har jobbet som juridisk rådgiver på Fylkestrygdekontoret i Østfold i 10 år, med barnebidrag, farskap og generelle trygdesaker. Anne Cathrine er også kursholder hos Infotjenester innen trygde- og arbeidsrettslige områder.

Anne Cathrine kan i tillegg bistå i saker på familierettens område, herunder barnefordeling, skiftesaker mellom samboere/ektefeller og tilgrensende saksområder. Hun påtar seg også oppdrag som bistandsadvokat.

Tore Martinsen

 Tore er også utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. Han har jobbet ved trygdekontoret på Lillehammer før han flyttet til Østfold, hvor han blant annet har fungert som trygdesjef ved Spydeberg trygdekontor. Han startet som rettshjelper i 2001.

I tillegg til sin brede erfaring innenfor trygderett jobber Tore mye med personskadeerstatning.

 Grete Kristin Pettersen
Grete er vår sekretær og stemmen du møter i telefonen når du ringer til oss. Hun er blid, omgjengelig og hjelpsom. Gjennom lang arbeidserfaring fra serviceyrker har hun de egenskapene som skal til for at våre kunder skal føle seg vel og godt mottatt.